Daar is de lente

Elk jaar opnieuw maakt de natuur zijn belofte waar: de lente dient zich aan.  Geheel geruisloos, zonder veel poeha ontluikt het nieuwe, het frisse. 

De vroege lentevogels doen zowaar in mij een bard ontstaan…

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is als de lente: nieuwe toffe initiatieven dienen zich aan.  Grassroots Initiatives zie je her en der opduiken.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is als de lente: reeds bestaande goede initiatieven krijgen net als stoere eiken nog meer levenssappen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is als de lente: een nieuw soort leidinggevenden komen hun beloftes na, een gegeven woord houdt men ook…

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is als de lente: gewoon doen (zonder veel poeha), en gewoon doen (je niet laten afschrikken).

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is als de lente: geloven in processen in plaats van procedures en afvinklijstjes, zelfs de begindatum van de lente ligt niet vast.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is als de lente: er op vertrouwen dat het komt op de manier die de natuur in petto heeft.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is als de lente: bijna maar ik denk dat ze weldra zal komen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: