Goesting! in Brussel

Er beweegt momenteel heel wat op maatschappelijk vlak. De slogan ‘de wereld is aan het veranderen, als je goed luistert kan je het horen’ is geen holle leuze.Veel mensen voelen de omwenteling, voelen ‘het nieuwe’, maar voelen zich alleen, desolaat tussen de meerderheid van mensen die nog steeds het ‘oude’ trachten te bestendigen.
Daarom organiseer ik op 13 juni een grote picknick, om al deze mensen samen te brengen
De bedoeling van deze middag is mensen van alle slag – die goesting hebben om de wereld een positieve… draai te geven – samen te brengen om zich zo met elkaar te verbinden en (wie weet) misschien een kantelpunt te veroorzaken. Lukt dit ‘tipping point’ niet, geen probleem, we gaan er gewoon voor zorgen dat we een toffe namiddag beleefd hebben, mensen ontmoet hebben, en vol energie terug naar huis kunnen gaan.
Om dit te bewerkstelligen willen we een grote picknick organiseren in het Warandepark in het centrum van Brussel, met feest en live-muziek (La Nouvelle Harmonie Bruxelloise d’Accordéons & Polyfante).
Iedereen brengt zijn eten/drank/bestek/picknicklaken, … mee, we zetten het voedsel samen, en eenieder kan dan eten van wat ‘het gemeen’ heeft aangebracht. Na het gebeuren zorgen we dat we alles opruimen, neemt iedereen wat ‘vuil’ terug mee naar huis, en laten we alles kraaknet achter!
 
Praktische info:
Wanneer: Pinkstermaandag 13 juni om 12u00
Plaats: Warandepark
Organisatie: momenteel enkel ikzelf (Franky De Cooman), maar hopelijk doen social media via viral marketing hun werk, en sluiten mensen zich aan, bv. de mensen uit de transitiebeweging, mensen uit het netwerk van Maatschappelijk Verantwoorde/Duurzame/Positieve Ondernemers, vrienden, kennissen, ….

3 Responses to Goesting! in Brussel

 1. Ria Baeck says:

  Geweldig initiatief! ik probeer er te zijn!
  Ria

 2. Greet Heylen says:

  Tof initiatief!
  Ik heb het ook op onze website gezet 🙂
  http://www.transitiedeurne.be

  Transitiegroeten,
  Greet

 3. deugddoend, dit initiatief.
  ria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: